Personeel
Verzekeringen

Personeel verzekeringen aangeboden

Een goede ondernemer ziet zijn personeel als kapitaal. Maar wat nu als het kapitaal een kostenpost wordt, omdat het (langdurig) ziek is, met pensioen gaat of arbeidsongeschikt? Dit soort kosten wil je als ondernemer tot een minimum beperken, terwijl jij jou personeel het beste gunt. Hiervoor zijn een aantal verzekeringen die je daarbij helpen. Wij helpen je graag om dit met je verder uit te werken, zodat je goed verzekerd bent tegen onrendabele personeelskosten.

Personeel
Ziekteverzuim

Ondernemers zijn nooit ziek. Behalve als ze ernstig ziek zijn. In dat geval vangt het personeel jou op. Maar wat als je personeel ziek is? Een risico waar je liever niet over nadenkt. En dat hoeft ook niet wanneer je jou medewerkers daarvoor verzekert.
Daar hebben wij de ziekteverzuimverzekering voor. Zodat je goed verzekerd bent voor dit risico.

Personeel
WIA

WIA staat voor de wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen. Het is de wet die de hoogte en duur van een uitkering bepaalt wanneer een medewerker arbeidsongeschikt wordt. Een ondernemer kan haar medewerkers hier ook voor verzekeren. Want ook al hoop je het nooit mee te maken, wanneer een medewerker voor een groot deel arbeidsongeschikt raakt, is niet alleen de medewerker de pineut, jij als ondernemer ook. Om dit risico te verminderen, zijn er verschillende oplossingen voor de risico’s van de WIA. We leggen ze graag aan je uit.

Personeel
Pensioen

Je kunt pas echt genieten van je ‘ouwe dag’ wanneer je inkomen voldoende blijft om leuke dingen te kunnen (blijven) doen. Daarvoor is de pensioenverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat, wanneer je niet meer werkt, je toch verzekerd blijft van een vast inkomen. En dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je personeel.

Bekijk onze
zakelijke verzekeringen

Bekijk onze
particuliere verzekeringen

Wat je vraag ook mag zijn, wij zijn er om je te helpen.