FAQ

& Downloads

F.A.Q.

Ik ga samenwonen. Welke verzekeringen heb ik nodig en kan ik de verzekeringen van mijn partner allemaal opzeggen?

Afhankelijk van het kopen of huren van een woning heb je hier een verzekering voor nodig. Je nieuw aangeschafte bank of andere meubels en je kleding moet natuurlijk verzekerd worden. Het heeft geen zin dat ieder een eigen inboedelverzekering en/of aansprakelijkheidsverzekering heeft. Verder kunnen verzekeringen naast elkaar blijven lopen maar je mist wel pakketkorting. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Ik heb een marketingbedrijf en merk dat steeds meer afbeeldingen beschermd zijn tegen gebruik. Wat als ik per ongeluk zo’n foto gebruik?

Dan heeft de eigenaar van de foto recht op een vergoeding. Met een juiste verzekering wordt het verweer van de claim voor je gedaan. Moet er een vergoeding betaald worden dan keert de verzekering deze uit. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Ik heb schade. Wie kan ik bellen voor overleg?

Neem per mail richard@leeuwenhartverzekeringen.nl of telefonisch contact 06-51831405 met ons op. Vaak komt een schade buiten kantoortijden maar ook dan kun je gewoon contact met ons opnemen.

Ik ga mijn auto in het weekend ophalen. Kan ik deze dan ook verzekeren?

Neem telefonisch contact met ons op. 06-51831405 en wij gaan regelen dat je verzekerd kunt wegrijden.

Ik ga starten met mijn bedrijf. Op internet is zoveel informatie te vinden. Kan iemand mij helpen?

Het is erg goed dat je jezelf voorbereid op het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. In een persoonlijk gesprek horen wij graag wat je gaat doen en hoe je jou werk gaat doen. Op basis hiervan geven wij je graag een persoonlijk advies. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Adviseren jullie ook in hypotheken?

Nee wij adviseren niet in hypotheken maar hebben wel een hypotheekadviseur die kwaliteit en dienstverlening heeft zoals wij dat zelf ook graag zien. Neemt contact met ons op en wij horen graag welke vragen of wensen je hebt. Wij brengen je daarna graag in contact.

Europees
Schadeformulier

Schadeformulier
Algemeen VKG

Vragen over de
formulieren?

Neem gerust contact met ons op, of bel ons: +31 6 51 83 14 05.

Wij helpen je graag.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen.