Zakelijke
Verzekeringen

Zakelijke verzekeringen aangeboden

Ondernemen betekent ook risico nemen. Een aantal risico’s kun je incalculeren. Er zijn ook risico’s waartegen je jezelf kan verzekeren, zodat jij onbezorgd kan blijven ondernemen met risico’s die het risico waard zijn. Wij helpen je daar graag bij. Want ook wij zijn ondernemers. Wij begrijpen je als geen ander. Wil je een keer een vrijblijvend gesprek als ondernemers onder elkaar? Bel ons gerust!

Zakelijk
Aansprakelijkheid

Dat ondernemen risico’s met zich meebrengt, spreekt voor zich. En als een andere partij jou als ondernemer aansprakelijk stelt, is het een geruststellende gedachte dat je daartegen verzekerd bent.

Daarom bieden wij je een aansprakelijkheidsverzekering die je zelf kunt berekenen en afsluiten. Maar je kan ons ook altijd bellen wanneer je hier aanspraak op maakt.

Zakelijk
Rechtsbijstand

Ondernemen kan soms tot conflicten leiden met andere partijen. Dan vind jij dat jij in je recht staat, maar de wederpartij ook. Je komt er samen niet uit en schakelt daarom een jurist in. Met alle kosten vandien. Een goed alternatief is de Rechtsbijstandverzekering. Hiermee ben je verzekerd van juridische ondersteuning tegen lage kosten. Heb je echt een advocaat nodig? Ook dan weten wij voor jou als ondernemer een interessante oplossing tegen acceptabele kosten. Kosten die recht doen aan uw financiën.

Zakelijk
Gebouwen

Het kantoor is het zakelijke thuis van een ondernemer. Een van de risico’s van een kantoorpand is dat het schade op kan lopen. Denk bijvoorbeeld aan brandschade, waterschade, stormschade of inbraakschade. Daarom bieden wij je een gebouwenverzekering aan. Met deze verzekering zorg je dat eventuele schade aan je pand zo weinig mogelijk schade geeft aan je bedrijfsresultaat.

Zakelijk
Arbeidsongeschiktheid

Het ergste dat jou als ondernemer kan overkomen is dat je niet meer kunt ondernemen als gevolg van arbeidsongeschiktheid. Dat je alles waar je voor gevochten hebt dreigt te verliezen, waaronder je inkomen. Dat laatste kunnen we veilig stellen dankzij onze arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zeer geschikt voor ondernemers.

Zakelijk
Inventaris

Een pand zonder inventaris is als een auto zonder wielen. Daarom bieden wij ondernemers een voordelige inventarisverzekering aan die je bij schade of verlies behoedt voor grote kostenposten.
Inventariseer maar eens wat je inventaris waard is. En je zult zien dat een verzekering als deze geen overbodige luxe is.

Zakelijk
Auto

Een auto van de zaak is de gewoonste zaak van een ondernemer. En die kunnen wij goed en voordelig voor je verzekeren. Zodat het wagenpark geen onnodige kostenpost wordt, wanneer je een akkefietje hebt. Wij helpen je daar graag bij. Want wij begrijpen dat jouw ‘heilige koe’ niet de cash-cow van een ander mag worden.

Zakelijk
Totaalpakket

Wil je niet hoeven omkijken naar jou volledige verzekeringsportefeuille, maar dat je met één telefoontje of mailtje op de hoogte bent van al jou verzekeringen, dan kun je bij ons terecht voor een totaalpakket. In dit pakket zitten alle benodigde zakelijke verzekeringen voor jou als ondernemer. Én je geniet van extra kortingen binnen dit totaalpakket.

Neem gerust contact met ons op of bel ons direct: +31 6 51 83 14 05

Bekijk onze
personeel verzekeringen

Bekijk onze
particuliere verzekeringen

Wat je vraag ook mag zijn, wij zijn er om je te helpen.