Onze diensten

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen betekent ook risico nemen. Een aantal risico’s kunt u incalculeren. Er zijn ook risico’s waartegen u zich kunt verzekeren. Zodat u onbezorgd kunt blijven ondernemen. Met risico’s die het risico waard zijn. Wij helpen u daar graag bij. Want ook wij zijn ondernemers. En begrijpen u als geen ander. Wilt u een keer een vrijblijvend gesprek als ondernemers onder elkaar? Belt u ons gerust!

Zakelijk
Totaalpakket

Wilt u niet hoeven omkijken naar uw volledige verzekeringsportefeuille, maar dat u met één telefoontje of mailtje op de hoogte bent van al uw verzekeringen, dan kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. In dit pakket zitten alle benodigde zakelijke verzekeringen voor u als ondernemer. Én u geniet van extra kortingen binnen dit totaalpakket.

Zakelijk
Inventaris

Een pand zonder inventaris is als een auto zonder wielen. Daarom bieden wij ondernemers een voordelige inventarisverzekering aan die u bij schade of verlies behoedt voor grote kostenposten.

Inventariseert u maar eens wat uw inventaris waard is. En u zult zien dat een verzekering als deze geen overbodige luxe is.

Zakelijk
Auto

Een auto van de zaak is de gewoonste zaak van een ondernemer. En die kunnen wij goed en voordelig voor u verzekeren. Zodat het wagenpark geen onnodige kostenpost wordt, wanneer u een akkefietje heeft. Wij helpen u daar graag bij. Want wij begrijpen dat uw ‘heilige koe’ niet de cash-cow van een ander mag worden.

Bekijk alle
zakelijke verzekeringen

Personeel verzekeringen

Een goede ondernemer ziet zijn personeel als kapitaal. Maar wat nu als het kapitaal een kostenpost wordt, omdat het (langdurig) ziek is, met pensioen gaat of arbeidsongeschikt? Dit soort kosten wilt u als ondernemer tot een minimum beperken, terwijl u uw personeel het beste gunt. Hiervoor zijn een aantal verzekeringen die u daarbij helpen. En wij helpen u graag om dit met u verder uit te werken. Zodat u goed verzekerd bent tegen
onrendabele personeelskosten.

Personeel
Ziekteverzuim

Ondernemers zijn nooit ziek. Behalve als ze ernstig ziek zijn. In dat geval vangt het personeel u dan wel op. Maar wat als uw personeel ziek is? Een risico waar u liever niet over nadenkt. En dat hoeft ook niet wanneer u uw medewerkers daarvoor verzekert. Daar hebben wij de ziekteverzuimverzekering voor. Zodat u goed verzekerd bent voor dit risico.

Personeel
WIA

WIA is de wet die de hoogte en duur van een uitkering bepaalt wanneer een medewerker arbeidsongeschikt wordt. Een ondernemer kan haar medewerkers hier ook voor verzekeren. Want ook al hoop je het nooit mee te maken, wanneer een medewerker voor een groot deel arbeidsongeschikt raakt, is niet alleen de medewerker de pineut, u als ondernemer ook.

Personeel
Pensioen

U kunt pas echt genieten van uw ‘ouwe dag’ wanneer uw inkomen voldoende blijft om leuke dingen te kunnen (blijven) doen. Daarvoor is de pensioenverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat, wanneer u niet meer werkt, u toch verzekerd blijft van een vast inkomen. En dat geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw personeel.

Bekijk alle personeel verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Een verzekering sluit u af als u de financiële gevolgen van een risico wilt afdekken die u zelf niet wilt dragen. Omdat u de kosten ervan niet kunt overzien. Maar de ene verzekeraar is de ander niet. Elke verzekeraar heeft haar eigen regels, voorwaarden en clausules. Om u wegwijs te maken in die wirwar van kleine lettertjes, is er Leeuwenhart Risicobeheer en Verzekeringen. En wij leggen u graag uit wat voor u de beste oplossing is.

Particulier
Woonverzekering

De woonverzekering, die ook wel brandverzekering wordt genoemd, beschermt de waarde van uw huis en uw inboedel. Ook dekt die uw aansprakelijkheid wanneer andere personen schade lijden, bijvoorbeeld bij een brand in uw woning. Mocht u vragen of onduidelijkheden hebben, staan wij u graag te woord. Neem contact op of bel ons op +31 6 51 83 14 05.

Particulier
Reisverzekering

Een vakantie is niet altijd zonder risico’s. Neem bijvoorbeeld de reis alleen al. Wat nu als u schade ondervindt tijdens het reizen? Hiervoor is de reisverzekering. De reisverzekering is een aanvullende verzekering op andere verzekeringen. Een reisverzekering biedt alleen dekking wanneer de schade niet te verhalen is op de andere verzekeringen.

Particulier
Autoverzekering

Na het bezit van een huis is de auto veelal het duurste eigendom, het geeft u de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar u maar wilt. Autorijden is echter is zeker niet risicoloos. U bent dan ook bij wet verplicht om verzekerd te zijn met uw auto. Maar binnen die verplichting zijn enorm veel mogelijkheden en varianten. Wij vertellen u graag meer.

Bekijk alle particuliere verzekeringen

Wat uw vraag ook mag zijn, wij zijn er om u te helpen.