Over ons

Leeuwenhart Risicobeheer en verzekeringen

heeft al jaren ervaring op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij hebben ons kantoor in Breukelen. Onze focus ligt volledig op het gebied van risico’s, hoe deze af te dekken en daar waar nodig een passende verzekering aan te gaan.

Wij geloven in specialisme en werken daarom nauw samen met specialisten op het gebied van hypotheken, bedrijfsadvies en financiering, financial planning en pensioen. Kortom, voor al jou financiële vraagstukken helpen wij je graag. Het unieke in onze aanpak is dat wij jou contactpersoon blijven. Deze specialisten hebben wij voor je geselecteerd op basis van kwaliteit. Hoef jij dat niet meer te doen.

Ons kantoor
Onze
Missie

Persoonlijk,
Professioneel.

Vandaag de dag regelen zowel particuliere als zakelijke relaties steeds meer hun eigen zaken. De rol van de financiële dienstverlener verandert hierdoor. Want wanneer men het even niet meer weet, willen relaties terug kunnen vallen op de kennis en expertise van de financiële dienstverlener. En van hem het juiste advies krijgen. Daarom is iedereen bij ons gekwalificeerd én ervaren in verzekeringen en financiële markten. Want daarin ligt onze toegevoegde waarde. Leeuwenhart Risicobeheer en verzekeringen is een gerenommeerd advieskantoor, waarin het persoonlijke contact met onze relaties de hoogste prioriteit heeft.

Over Richard van Schaik

Aangenaam,

Mijn naam is Richard van Schaik. Ik ben eigenaar van Leeuwenhart Risicobeheer en verzekeringen. In januari 2020 kwam mijn grote wens uit door de vestiging van mijn kantoor in Breukelen. Ik ben zelf woonachtig in Maarssen. Door deze combinatie wil ik mijn ambitie realiseren om het toonaangevende advieskantoor van Stichtse Vecht te worden. Mijn primaire focus is het adviseren van bedrijven op het gebied van risicobeheer. Verzekeringen kunnen hierin vaak de oplossing zijn. Dat doe ik al sinds ik van school kwam.

Ik vind het fascinerend om te zien hoe bedrijven en particulieren met hun risico’s omgaan. Daar draag ik heel graag een steentje aan bij door mee te denken en de juiste oplossingen te bieden. Dat kan nooit standaardwerk zijn. Omdat geen enkel mens of bedrijf standaard is. Waardoor elke dag er weer anders uitziet. Ik vind het belangrijk dat klanten zien dat ik aan hun kant sta en niet aan de kant van de verzekeringsmaatschappij.

Open en eerlijk zaken doen, daar is het me om te doen. Want de afgelopen 20 jaar heeft dat goed gewerkt, en dat houden we zo!