Particuliere
Verzekeringen

Particuliere verzekeringen aangeboden

Een verzekering sluit je af als je de financiële gevolgen van een risico wilt afdekken die je zelf niet wilt dragen. Omdat je de kosten ervan niet kunt overzien. Maar de ene verzekeraar is de ander niet. Elke verzekeraar heeft haar eigen regels, voorwaarden en clausules. Om je wegwijs te maken in die wirwar van kleine lettertjes, is er Leeuwenhart Risicobeheer en verzekeringen. Wij leggen je graag uit wat voor jou de beste oplossing is.

Particuliere
Woonverzekering

De woonverzekering, die ook wel brandverzekering wordt genoemd, beschermt de waarde van jouw huis en inboedel. Ook dekt die jou aansprakelijkheid wanneer andere personen schade lijden, bijvoorbeeld bij een brand in jouw woning. Wij staan je graag te woord als je extra vragen of onduidelijkheden hebt.

Particuliere
Reisverzekering

Een vakantie is niet altijd zonder risico’s. Neem bijvoorbeeld de reis alleen al. Wat nu als je schade ondervindt tijdens het reizen? Hiervoor is de reisverzekering. De reisverzekering is een aanvullende verzekering op andere verzekeringen. Een reisverzekering biedt alleen dekking wanneer de schade niet te verhalen is op de andere verzekeringen.

Particuliere
Autoverzekering

Na het bezit van een huis is de auto veelal het duurste eigendom, het geeft je de vrijheid om te kunnen staan en gaan waar je maar wilt. Maar autorijden is zeker niet risicoloos. Je bent dan ook bij wet verplicht om verzekerd te zijn met jouw auto. Maar binnen die verplichting zijn enorm veel mogelijkheden en varianten. Je mag ons uiteraard vrijblijvend bellen wanneer je meer informatie wilt.

Particulier
Rechtsbijstand

Leven en laten leven, is ons motto. Maar soms kom je in situaties terecht, waarin je genoodzaakt bent om de hulp van de rechterlijke macht in te zetten. Heel vervelend! Zeker ook omdat het behoorlijk in de papieren kan lopen. Om dat te voorkomen, is er de rechtsbijstandverzekering. Met deze verzekering krijg je de juridische support die nodig is, zonder dat het een gat slaat in je maandelijkse inkomsten en uitgaven.

Particuliere
Zorgverzekering

Je kunt niet zonder, een zorgverzekering die je kosten dekt wanneer je medische hulp nodig hebt. Maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Zo heeft elke verzekeraar zijn eigen voorwaarden; wat wel en wat niet binnen de zorgverzekering valt. Kortom, één groot oerwoud aan voorwaarden en uitzonderingen die elk jaar wijzigen. Wij volgen alle wijzigingen op de voet en weten daardoor welke zorgverzekering het beste bij je past, zodat je hierover geen zorgen hoeft te maken.

Particulier
Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar de kosten ervan niet. En dat kan behoorlijk oplopen. Tenzij je hiervoor verzekerd bent. Met de aansprakelijkheidsverzekering dek je jezelf tegen de schade die je een ander toebrengt.
Wil je meer weten over welke aansprakelijkheid het best bij jou past? We informeren je graag over alle mogelijkheden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk onze
personeel verzekeringen

Bekijk onze
zakelijke verzekeringen

Wat je vraag ook mag zijn, wij zijn er om je te helpen.